Traditionellt brukar vi varje år göra en vårkonsert och en julkonsert samt en liten stadsturné vid Lucia då vi åker runt och lussar hos olika företag i Stockholm. Vi sjunger även på företagsevent och firmafester och medverkar vid högmässor, t ex i Slottskyrkan. Inför utlandsresan vartannat år har vi ofta en extra konsert, som "genrep".

Något av det vi gjort:

Duke Ellingtons Sacred Concert


Söndagen den 6 maj 2018 framförde vi Duke Ellingtons Sacred Concert tillsammans med Stockholm Jazz Trio i St Johannes kyrka i Stockholm. Konserten spelades in, och här finns något av resultatet på YouTube. Vi lägger ut mer så fort det blir klart!


Freedom (3c)

Praise God (finale)

Almighty God


Söndagen den 8 september 2019 var kören inbjudna tilll Mariefreds kyrka för en konsert. På morgonen medverkade vi även i högmässan.


Dagen fortsatte sedan med sång runtom i Mariefred och ett besök på Gripsholms slott.

Sång i Slottskyrkan


Kören har under flera år haft förmånen att få medverka i gudstjänster i Slottskyrkan på

Kungliga Slottet.

Turné Österlen


I juni 2018 åkte vi till Österlen i Skåne. Där genomförde vi  konserter i Kiviks kapell, Simrishamns kyrka och i Hässleholm. I Hässleholms kyrka medverkade vi först i gudstjänsten och höll sedan en lite kortare konsert direkt efter.


Förutom glädjen att sjunga för publik fick vi även uppleva en fantastisk gästfrihet och ett strålande väder. Vi kommer gärna tillbaka!

Stockholms stadsbibliotek 22 september 2015: En helt ovanlig tisdagkväll


Mäster Olofskören illustrerar med körsång Bo Tobiassons föreläsning om vad musik gör med oss och om kommunikationen mellan dirigent och kör, mellan körmedlemmarna och mellan kör och publik.

Festivalresa - Istrien, Kroatien


Vår resa till körfestivalen "We are singing" i Kroatien den 21-24 april 2017 blev mer lyckad än vi någonsin vågat hoppas på. Många trevliga musikaliska möten, konsert i en balsal och en grotta, god mat, trevligt sällskap...


Läs vår reseberättelse på sidan "Resor".